Profi betonvágás gyémántkötéllel

Napjainkban szinte minden szakmai területet a korszerűség, a modern eljárások, és fejlett kivitelezések jellemzik. Épp emiatt mindenhol, minden egyes kliens elvárja a gyorsaságot, a pontosságot, a színvonalas por- és zajmentes munkát. Természetesen ez értődik az építőiparra is, ahol nem maradtak el a forradalmi fejlődések a gépeket és szerszámokat illetően sem, melyekkel hihetetlen megoldásokat és kivitelezéseket lehet elérni. A korszerű gépek segítségével eddig nem tapasztalt gyorsasággal és precizitással lehet vágni a betont, emellett pedig hihetetlen hatékonyan, praktikusan és komfortosan is el lehet érni a kívánt vágást és tervezést. A régi megoldásokkal szemben az új gépek eddig nem látott színvonallal dolgoznak; ide sorolhatjuk a méltán híres és nagyon profi, minőségi gyémánttechnológiás megoldást, a gyémántköteles betonvágási gépet. Ezzel teljes mértékben pontos munkát lehet végezni, mivel a szerszám szinte mindent elvág, így nincs szükség utómunkálatokra sem.

Cseppet sem meglepő hát, hogy a beton vágást illetően az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb a gyémánttárcsás technológia mellett a gyémántszemes kötéllel történő vágás is. Ezt a rendkívül profi gépet gyakran alkalmazzák olyan helyeken, ahol más gépekkel, például a gyémánttárcsával nem lehet elérni a kívánt mélységet, és olyan helyzetekben, amelyek nehezen hozzáférhetőek más szerszámokkal, illetve A nehezen hozzáférhető helyek bontásánál is tökéletes megoldást jelent. A kötélvágás segítségével extrém nagyságú, akár több méter falvastagságú elemek is elvághatók. Ez a megoldás teljes rezonancia- és vibrációmentességet garantál, így a szóban forgó épület megmaradó részeit nem éri károsodás és sérülés. A felhasználási területet illetően ötven centiméternél vastagabb, bármely anyagú falak vágása lehetséges, illetve gépalapok és pillérek darabolása, bontása is elérhető, vastagságtól függetlenül. Nagyon extrém esetekben akár fém öntvényeket is lehet vágni kötéllel, sőt, a technológia víz alatt is alkalmazható, így nem is kétséges, hogy miért tartozik ez a betonvágás legjobb választásai közé. Felépítését illetően tudni kell, hogy a gyémántkötél magja egy hihetetlen erős és strapabíró acélsodrony, amelyen méterenként negyven darab ipari gyémánttal bevont gyűrű található. Az átmérőjét illetően tíz és tizenkét milliméterről beszélhetünk. A kötél sebessége páratlan és elkápráztató, hisz elérheti akár a harminc m/sec-et, azaz a százhat km/óra sebességet is. Emellett pedig nem árt tudni, hogy a minőségi gyémántkötelet gumival borított görgőkkel hajtják és vezetik meg, illetve azt is tudni kell, hogy a gyémántkötelet meg lehet hosszabbítani, így a meghajtó gépet hely hiányában távolabb is lehet telepíteni.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy ez mennyire profi gép, mint az eddig felsorolt tulajdonságok, mint például a pormentesség, a rövid kivitelezési idő, a precíz méretpontosság, illetve a repedésmentesség. Ezek mellett meg kell említeni azt, hogy számtalan területen lehet alkalmazni ezt a forradalmi gépezetet. Hatásköre kiterjed bármilyen nyílás készítésére, amit túlvágás mentesen lehet elérni, akár több méteres vastagság esetén is. Ajtók, illetve ablaknyílások esetén is a legjobb választásnak bizonyul, akárcsak nehezen megközelíthető alaptestek, kémények, pillérek esetén is makulátlan vágást garantál. Utólagos falszigetelés készítése során, erősen vasalt szerkezetek bontásakor és vágásakor, illetve víz alatti vágási munkálatok során is ez bizonyul a biztos megoldásnak.

Ha úgy gondolja, hogy Ön is szeretné igénybe venni a gyémántkötél betonvágást, akkor ne habozzon hozzánk fordulni, hisz a fent leírtakat garantálni tudjuk Önnek, és azt, hogy teljes mértékben meg lesz elégedve a végeredménnyel. Válassza a legjobbat, válassza a gyémántköteles megoldást, válasszon minket!