Falvágás, betonfúrás technológia

Falvágás technológiák:

Ahhoz, hogy a munkálatok por és rezgésmentesen történjenek és persze, hogy gyorsan elkészüljenek, profi felszerelésre van szükség. Éppen ezért korszerű gyémánttechnológiával dolgozunk, ez és tapasztalatunk garancia arra, hogy Ön elégedett lesz.

Falvágó gépeinkkel a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk ipari és lakossági szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a munka tökéletes elvégzéséhez. Gépparkunk kialakítása mindkét szegmens igényét kielégíti, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk dolgozni panellakásokban az általános 220V-ról vékonyabb falak falvágásánál, akár ipari volumenű falvágás elvégzése sem jelent gondot akár 53cm vastag vasbetonban

Árainkról itt tájékozódhat:      Falvágás árak

Betonvágással precízen , biztonsággal  elkészíthetőek:

Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

Bontások: liftaknák, lépcsők , teraszok vágása.

Gyémánttechnológia további előnyei közé tartozik, hogy a munkavégzés por és rezgésmentes, a vágott felület sík marad. Ezen kívül precízen, nagy pontossággal végezzük a falvágási munkálatokat, legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények úgy kívánják( laminált parketta) járófelületnél HILTI gyémánt darabológépet is használunk vékonyabb válaszfalak  esetén, ilyenkor a falvágás folyamatos ipari elszívás mellett történik, így a porszennyeződés 95% megoldott.

Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Sines vágókBetonfúrás födémbe 300mm

Betonfúrás technológia:

Betonfúrási munkáinkat gyémántélű  professzionális magfúrógépekkel végezzük puhább anyagokban (tégla) akár szárazon is. Koronafúró gépparkunk kialakítása mind a fúrt méret,  teljesítmény, helyigény alapján lett kiválogatva. Betonfúrási munkáinkat ezáltal általános áramforrásról (220V) végezzük, így furatok kialakítása nem jelent gondot a legszűkösebb helyen sem 600mm átmérőig. Betonfúráskor a hűtésre használt víz elszívása megoldott ipari porszívóval. Vannak esetek amikor a furatkialakítás nem merőleges , így a szögben való fúrás kialakítása jöhet szóba amit akár több méter hosszban fúrunk.

Árainkról itt tájékozódhat:         Betonfúrás árak

Betonfúrással készített furatok:  – Szellőző, elszívó, gépészeti furatok fúrása, födémfúrás.

– Nagy méretű áttörések készítése (bevilágító ablakok), légtechnikai nyílások, közműfuratok betonfúrása.( víz, gáz, csatorna )

– Önnálló nyílások kialakítása ( ajtó ablak) akár 1m vastag vasbetonban.

Betonfúrás előnyei:    – pormentes, rezgésmentes,  rövid kivitelezési idő, utómunka és javítás a furat körül minimális, méretpontos teljesen sík furatkialakítás.

Bízza ránk a munkálatokat, ha szeretné, hogy a legkorszerűbb technológiát alkalmazva készüljön el a munkálat,  legyen szó betonfúrásról vagy falvágásról!