Minőségi betonvágás sínes géppel

A betonvágás cégünk fő profilja már évek óta, és e téren garantálni tudjuk a tökéletes munkát, a várt és perfekt végeredményt. Ezt csakis egy profi, összeszokott csapattal tudjuk elérni, akik minden téren tapasztaltak, mélyre ható és széleskörű jártassággal és gyakorlattal rendelkeznek, így minden egyes problémára minőségi megoldást találnak. A perfekt megoldáshoz természetesen elengedhetetlenek a felső kategóriás gépek, melyek természetesen a mi gépeink között is megtalálhatóak, egytől egyig, annak érdekében, hogy minden egyes munka a makulátlan és pazar végeredményt tükrözze a klienseink elégedettsége érdekében.

betonvago

Tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a betonvágás, a vasbeton, a tégla, illetve más anyagok vágása nem egy egyszerű feladat, házilag rengeteg idővel és nehézséggel járhat. E téren az ütvefúrók bár megoldást jelenthetnek vékonyabb falaknál, de a nagyobbak esetében nem csak hosszadalmasabb munkával járnak, de nem is megbízhatóak, hisz a fal megrepedhet, károsodhat, így akár gyengülhet az épület statikussága is, mely nem megengedett e téren. Emellett pedig az ütvefúrók nagy porral, és még nagyobb zajjal járnak, melyek kellemetlenek lehetnek egy panellakást illetően. A felsoroltak után hát természetessé válik, hogy csakis egy speciális géppel érdemes nekikezdeni a munkálatoknak, és ez a gép nem más, mint a sínes rögzítésű- és vezetésű tárcsás vágógép.

A sínes betonvágó gép teljes mértékben alkalmas falak, ajtók födémek, ablakok, koporsó födémek vágására, emellett pedig hatékonynak bizonyul az alulról történő födémek vágásákor is, illetve lépcsőt is lehet vágni vele hála a speciális talpaknak. Ez a profi gép utólagos átalakítások, áttervezések során válik igazán fontossá, hisz precíz, pormentes és egyszerű munka során tökéletes végeredményt lehet elérni, legyen szó akár födémnyílások, gerendák, pillérek méretre vágásáról. A használata is változó lehet, akárcsak a vágandó méret is: a vágandó felületre rögzítjük a sínt a talpak segítségével, amely többféle hosszúsággal rendelkezhet, a maximális a tíz méter. A mélységet illetően pedig húsz centimétertől kezdve, akár hetvenöt centiméterig is lehet vele dolgozni, amely teljes mértékben hatékony géppé teszi ezt korszerű szerszámot. Ezek a modern és profi síkvágógépek nagy teljesítményű gépek, amelyek dízel és elektromos meghajtással működnek. Minősége a sokszínűségben is rejlik, hisz számtalan vágásra alkalmas, és a fent említettek mellett meg kell említeni a födémszerkezetek vágását, vasalt és vasalatlan térbeton szerkezetek vágását, és a dilatációs hézagok készítését is. A változatos megoldások mellett pedig pontos és gyors vágásokat lehet vele készíteni, amit az bizonyít, hogy a vágótárcsát milliméteres pontossággal is be lehet állítani. Emellett pedig meg kell említeni padlósíkban és sarokban történő a nullvágást is, hisz a sínes vágógépen süllyesztett fejű csavarokkal lehet a vágótárcsát rögzíteni, amely e téren elengedhetetlen.

Cégünk mindig is tudta, melyek a legjobb módszerek a betonvágást illetően. Ezt szem előtt tartva csakis a gyémánttechnológiás megoldást alkalmazzuk a betonvágást illetően, a panelépületek vágásánál, illetve bármilyen fal vágásánál, hisz a legprecízebb és leggyorsabb végeredményt csakis így kaphatjuk. A sínes gép helyigénye viszonylag kicsi és mindenhova felszerelhető, ezért a betonvágás lényegesen könnyebb mint egy régebbi géppel. A korongvágó gépeinkkel lehetőség nyílik arra, hogy szabálytalan formákat vágjunk a falba. Nincs szükséges utómunkálatokra sem, nem keletkezek károk illetve sérülések, a rezonancia- és a zajmentesség, illetve a portmentesség is garantált. Válasszon hát minket, válassza a legprofibb gyémánttechnológiás sínes géppel történő betonvágást, és a tökéletes végeredmény garantált lesz.