Milyen esetekben folyamodjunk falvágáshoz?

A falakkal kapcsolatban tudni kell, hogy sok esetben több tényező is a károsodásához vezethet. Legyen szó arról, hogy a régi falak rossz minőségű szigetelésben részesültek, vagy arról, hogy hibásan lett megtervezve, és az anyagminőség sem volt kedvező, a falak nedvesedése minden esetben fennállhat. Erre még a hibás kivitelezés is rátesz egy lapáttal, így hát akármilyen beavatkozásról legyen is szó a falakkal kapcsolatban, fontos egy szakemberrel konzultálni. Vannak módszerek, amelyek által javítható a falak penészesedése és nedvesedése, de ha úgy döntünk, hogy tiszta lappal szeretnénk kezdeni és teljes mértékben meg akarunk szabadulni a rossz minőségű falaktól, akkor a falvágás az, ami a megoldás a problémánkra.

Falvágásra, betonfúrásra vagy betonvágásra akkor is sor kerülhet, ha esetleg egy-egy nyílást szeretnénk nagyobbá tenni. Mielőtt lakásunkat tágasabbá, fényesebbé akarunk varázsolni esetleg egy nagyobb ablak felszerelésével, vagy egy nagyobb ajtó felhelyezésével, mindenképpen szélesíteni kell a régi nyílásokat. Egy szép, új és nagy ablak által lakásunk teljesen más perspektívában tűnik fel, sokkal fényesebb lesz, világosabb és ez által otthonunk kényelmesebbé válik.

A falvágás azonban sokszor kérdőjeles marad, hiszen nem sok embernek van kedve egy ilyen nagy zajjal és porral járó munkálat elkezdéséhez. Tudni kell azonban azt, hogy egy komoly és megbízható cég, amely a legjobb munkásokkal rendelkezik, ezeket is a legprofibb módon végzik el. Cégünk Budapesten található, így legyen szó akármilyen sürgős munkáról, csapatunk a lehető leghamarabb elér minden helyszínre, a legjobb eszközökkel felszerelve. Azt is tudni kell, hogy a legjobb berendezéseknek és fúrógépeinknek köszönhetően precíz munkákat végzünk, legyen szó panelfal vágásról, betonvágásról vagy falfúrásról.

A munkákat illetően fontos tudni, hogy haladunk a korral, így természetesen a legújabb technológiák könnyítik meg a dolgunkat. A gyémánttechnológia lehetővé teszi, hogy rezgésmentesen és pormentesen történjenek a munkálatok, így a szomszédok panasza miatt nem kell aggódni. Ezen felül az sem jelent már problémát, hogy miként kerítsük el lakásunkban azt a területet, ahol a betonvágás vagy a panelvágás történik, hogy a többi tér ne porolódjon. Száraz és vizes falvágás esetén is garantált a minimális mennyiségű por azonnali eltakarítása. Ha tehát párhuzamba kellene állítani a hagyományos technológiát a gyémánt-technikával, akkor elmondhatjuk, hogy a gyémánttechnológia pontosabb és simább felületek vágását biztosítja, minimális zaj és por mellett.

A keletkezett sittek tekintetében is cégünk biztosítja a teljes eltakarítást és elszállítást. Falvágógépek segítségével vágjuk a falakat, így a saját munkánkat is megkönnyítjük, hiszen a törmelékeket nagyobb darabokban szállítjuk el, lehetőleg úgy, hogy liftbe is beférjenek, s így könnyen eltávolíthatjuk. Lift hiányában lépcsőjáró molnárkocsival visszük le a faldarabokat. Láthatjuk hát, hogy minden esetre felkészült, komoly csapat áll a munkálatok mögött.

Csapatunkhoz tartozik még a legjobb statikusok egyike is, aki pontosan felméri a falak fajtáját, vastagságát, megtervezi a munkálatokat és így biztonságosan elvégezhető bármiféle munka, legyen szó panelvágásról, betonfúrásról, falfúrásról vagy betonvágásról. Hogy a munkánk továbbra is színvonalas legyen és a jó hírnév megmaradjon, a statikus terve alapfeltételt jelent számunkra, amitől nem térünk el. Bizonyos jogszabályokat ugyanis ismernünk kell egy-egy fal lebontása vagy fúrása előtt, hiszen néhány méretarány teljesen már kategóriába sorolhat bizonyos falakat. A statikus ezekhez a felmérésekhez is a legjobb munkaerőt jelenti, így nyugodtan és bizalommal fordulhatnak egy szakember által megtervezett munkálat elkezdéséhez.