Korszerű betonvágás kézi géppel

Cégünk tisztában van vele, hogy a betonvágás a modern építőipar nélkülözhetetlen része, és azt gyakran alkalmazzák panel épületek esetében is. Épp ezért fontos számunkra, hogy olyan gépeket használjuk, amelyek az adott lakás vagy épület megmaradó részeit ne károsítsák semmiféleképpen sem, és hogy az áttervezési megoldások tökéletesek legyenek. Ezt csakis a gyémánttechnológiával érhetjük el, amely minden egyes gépünket jellemzi, és ezáltal teljes mértékben elérhető a rezonanciamentesség, a vibrációmentesség, illetve a munkavégzés során is kiiktathatóak a nem kívánatos repedések, ezáltal a végeredményt illető felület egyenes, sima és statikailag ép marad.

betonvagas kezi geppel

Ez jellemző a kézi gépeinkre is, melyek épp úgy profi és testre szabott munkát biztosítanak klienseinknek. A nagyobb és több helyet igénylő gépek mellett természetesen a kézi gépek is részei a szerszámokat illető gépállományuknak. Sokszor a körülmények nem engedik meg, hogy a legprofibb és legnagyobb géppel dolgozzunk, és ilyenkor jön szóba a kis helyen is elférő kézi gép, mely a lehető legpontosabb munkát végzi. A kézi vágást legtöbbször maximum húsz centiméteres vastagságig alkalmazzuk, olyan területeken, ahol csakis ez tűnik a legbiztonságosabbnak. A maximum vastagság mellett azért jó tudni, hogy átlagban mégiscsak tizenöt centiméter vastagságig használjuk, így érhető el a legprecízebb és legjobb végeredmény. Természetesen nem csak betonnál használjuk, de jóval puhábba anyagok esetén is, mint például a tégla, vagy a még puhább ytong esetében is. Ezeknél a puha építőelemeknél a vastagság elérheti a kár a húsz centimétert is. Mivel a kézi gép nagyon praktikus és könnyen kezelhető, ezért az esetek többségében házak és lakások válaszfalainál, panellakások hat centiméteres válaszfalánál és a tizenöt centiméteres főfalnál alkalmazzuk. Emellett pedig kisebb áttervezési, átformálási és átalakítása megoldások esetén is nagyon hatékonynak bizonyul, a kézi gép a legjobb választás, ha egy kisebb és egyszerűbb korrekciós vágásról van szó. Nem csak panellakásoknál használják, ahol teljes mértékben elérhető a tökéletes végeredmény, de a mélyépítésben is gyakran alkalmazzák, illetve kisebb beton, vasbeton csövek vágásakor, előre gyártott áthidalók, betonelemek, szegélykövek, térkövek vágása esetén is profi megoldásnak bizonyul.

A kézi gépeket illetően kétfajta kivitelezési megoldást lehet választani, attól függ, hogy milyen anyagról, vastagságról, illetve helyről van szó. Száraz vágáskor is a nagyon hatékonynak bizonyul, e téren kétszázharminc milliméteres, vagy más esetekben pedig a háromszázas elektromos sarokcsiszolóra, gyors darabolóra szerelt gyémánttárcsa a legideálisabb választás, ahol hat centiméteres mélységtől akár tíz centiméteres mélységig is tökéletesen lehet vele dolgozni. A másik kivitelezési megoldást a vizes betonvágás jelenti, ahol is a kézi gépek lehetnek benzinmotorosak, illetve hidraulikus meghajtásúak is, az itt elérhető vágási mélység tizenöt és maximálisan húsz centiméter között mozog. A benzinmotor előnye a hidraulikus kézi betonvágóval ellentétben az, hogy gyors a beüzemelése, viszont zárt térben nem lehet alkalmazni. Ezzel szemben a hidraulikus kézi betonvágó gép tápegységét egy tizenhárom lóerős Honda motor hajtja, a kilenc KW teljesítményhez nincs szükség háromszáznyolcvan V-ra; ez egy lakóövezetben számos előnyt jelent a benzinessel szemben.

Forduljon hozzánk abban az esetben, ha a betonvágás csakis kézi géppel oldható még, és mi garantálni fogjuk a tökéletességet, a kisebb zajártalmat, a pormentességet, a gyorsaságot és a precizitást, illetve azt is, hogy nem lesz szükség utómunkálatokra sem. Válasszon hát a perfekt megoldásokat, válassza a minőséget, döntsön a színvonalas kivitelezések mellett minden téren, ha betonvágásról van szó, azaz válasszon minket!