Falvágás és falfúrás

Ha azon töri a fejét, hogy valamelyest feldobja a lakását, és nem csak egy új bútor vásárlására gondolt, hanem akár falvágásra, amivel több teret biztosíthat, akkor forduljon bátran hozzánk. Mi olyan szolgáltatást kínálunk e téren, mely teljes mértékben megbízható, precíz és minden téren minőségi. Az esetek többségében nem csak betonvágást biztosítunk, de téglavágást is. Legyen szó akár társasházakról, családi hazákról, vagy a jóval elterjedtebb, és a szolgáltatásunkat többször igénybe vevő panellakásról, mi minden terén színvonalas megoldást garantálunk Önnek.

Hogy teljes mértékben tisztában legyen a minőségi munkánkkal, megismertetjük Önnel, milyen modern eszközökkel dolgozunk, hogy milyen biztonsági intézkedéseket hajtunk végre a munka kezdete előtt, illetve, hogy mi mindenre vagyunk tekintettel. A munkánk során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy semmiféleképp ne okozzunk nagy port, és a panelfal vágása a lehető legcsendesebb legyen. Emellett meg kell említenünk a rezonanciamentességet is, ami abból áll, hogy nem egyszerű kalapáccsal vagy szimpla vésőgéppel törjük ki a falat, hanem az egyben lévő, eltávolításra szoruló falat precízen kivágjuk. Modern megoldásaink közül nem hiányozhat a gyémánttechnika sem, melynek alkalmazása lehetővé teszi a legprofibb, tervezésmódosítások és elképzelések által meghatározott új nyílások áttörését. Ez a technika ügyfeleink kedvence, ami nem is meglepő, hisz a lehető legrövidebb időt veszi igénybe, és a legkevesebb port produkálja. A modern eszközeink mellett a biztonságos megoldásokat és a tisztaságot is szem előtt tartjuk. Az előbbi esetében a munkák kezdete előtt figyelembe vesszük az adott lakás terét, és az átadó vagy ajtó fal vágásánál akkorára daraboljuk a falat, hogy az könnyen szállítható legyen, és biztonságosan elférjen. Az utóbb esetében pedig figyelünk a tisztaságra is, épp ezért olyan lakásoknál, ahova már beköltöztek a lakók, a munkaterületet elválasztjuk a többi tértől egy függönyszerű fóliával, mely a mennyezettől a padlóig teljes biztonságot és pormentességet garantál.

A minden tekintetben profi és minőségi munkamegoldások és kivitelezések után ismertetjük Önnel az utómunkálatokat is, azaz a törmelék, a sitt elszállítását. Lift hiányában, a teljes biztonság és a korszerű intézkedések érdekében nem kézben visszük a nem kívánatos sittet, hanem speciális lépcsőjáró molnárkocsival, mely a munkát és nagyban megkönnyíti és felgyorsítja. Emellett Ön nem kell törődjön azzal, hogy mi lesz a falkivágás után a törmelékek sorsa, hogy hova kell majd elvigye, hisz mi erre is gondolunk. Sittelszállításnál a lakótömb elé nem kell területfoglalási engedélyt kérnie, hisz kisteherautóink segítésével elvisszük a törmeléket.

A betonvágás, panelfal vágás mellett betonfúrással is foglalkozunk, ami nem csak társas és családi hazákban kivitelezhető, de panellakásokban is egyaránt. Ebben az esetben is garantálni tudjuk a precíz és gyors munkát, és a jutányos árról sem szabad megfeledkezni. Korszerű szerszámaink közül itt sem hiányozhat a gyémánttechnológia, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fúrásnál ne legyen nem kívánt porképződés, és felesleges rezgés. Modern szerszámunk segítségével, az állványos fúrógép segítségével a pontosság minden tekintetben garantált, hisz a gépet fixen rögzítjük a falhoz, beállítjuk a dőlésszöget, és a lyuk onnan indul és pont oda érkezik, ahova azt Ön szeretné. Nem számít a mélység és az átmérő sem a beton vagy tégla fúrásakor, hisz hosszabbító szárakkal akár több méter sem okoz gondot számunkra.

Több éve foglalkozunk a beton, a vasbeton, az erősen vasalt beton, a tégla vágásával és fúrásával, és minden egyes anyagnál a lehető legjobb megoldásokat biztosítottuk ügyfeleink számára, akik mindig elégedettek voltak a szolgáltatásunkkal. Nem csak a gépek által biztosítunk színvonalas munkát, azok nem mindig elegendőek, hisz gyakorta sok múlik a tapasztalaton, a szakismereten és a jártasságon, és mi ebben sem szenvedünk hiányt, hisz évek óta a fő profilunkat képezi ez a szakmai terület, ezért mi mindig megtaláljuk és véghezvisszük a minőségi, gyors és gazdaságos műszaki eljárást.