Falfúrás, betonfúrás és magfúrás

Az évek során cégünk rengeteg tapasztalatra tett szert a betonvágás mellett a falfúrás, betonfúrás, panellakások falfúrása, illetve a magfúrás területén is. Mélyre ható jártasságunk és gyakorlatunk révén a rezgés-, vibráció- és pormentes fúrás csakis a korszerű gyémántfejes technológiával valósítható meg. Legyen szó akár tégláról, betonról, panellakások faláról, mi biztos megoldást találunk, és gond nélkül garantálni tudunk tökéletes furatokat. Tisztában vagyunk vele, hogy hagyományos módszerekkel, a házilag történő kivitelezés hosszadalmas, és sok esetben lehetetlen, ugyanis egyes gépek teljesítménye nem megfelelő. Épp ezért ajánljuk mi a legjobb gépeinket, melyek biztos sikert aratnak majd, hisz a mi gyémánttechnológiával végezzük a különböző átalakításokat. Ezáltal csendes, rezgésmentes, pontos végeredménnyel garantáljuk a tökéletességet.

Nem meglepő, hogy a már megépített és készt falakon kell kábeleket, vezetékeket, illetve csöveket átvezetni. Sokszor kell kulcsra kész családi házakban dolgoznunk, ahol nem engedhető meg a por és a zaj. Ezért is fordulnak hozzánk az ügyfelek, hisz biztosak lehetnek benne, hogy mi a falfúrás esetén is a legkorszerűbb, legprofibb technológiai eszközökkel dolgozunk, melyek lehetővé teszik a pontos és szakszerű fúrást. Általában gerendák, pillérek, illetve falak fúrása az, amire a kliens kér minket, és mi a munkánk során biztosítjuk a gyors kivitelezést, a teljes rezonancia- és vibrációmentességet, precizitást és méretpontosságot, illetve a pormentességet. Ezek esetében a profi megoldást az állványos gyémántszegmenses fúrógép korszerű alkalmazása jelenti, amely természetesen része a gépállományunknak.

Betonfúrás esetén tudni kell, hogy az igazi, teljesen minőségi és profi eszköz erre a feladatra a pneumatikus fúrókalapács. Ezt nem csak mi állítjuk, hanem sokan, olyanok, akik már dolgoztak vele. Előnye abban rejlik, hogy a tokmány- és ezzel a fúrószár ütő mozgását egy pneumatikus ütőmű állítja elő, amely kis fordulatszámon is nagy ütési energiát jelent, azaz nagy fúrási teljesítményt. Másik előnye az, hogy az ütőműnek nem kell az egész tokmányt mozgatnia, csak a fúrószár végét kalapálja, így a teljes ütési energia a fúrószáron hasznosul. Működése is korszerűséget és modernitást sugall, hisz a pneumatikus fúrókalapács a fúráshoz szükséges ütési energiát egy pneumatikus ütőművel hozza létre a forgástól függetlenül, és mivel az ütőenergiát egy külön légdugattyú adja, ezért a gépet nem kell fúrás közben erőteljesen nyomni, csak tartani.

Ezek után ismertetjük Önnek az egyik legspeciálisabb megoldást, a gyémánttechnológiás magfúrásos kivitelezést. A különlegessége miatt a magfúrásos technológia az egyik legelterjedtebb, és legbeváltabb módszerré vált, amely komoly és bonyolult építkezési munkák és projektek esetén a legminőségibb végeredményt garantálja. A színvonalas végeredmény annak köszönhető, hogy ez a gép teljesen pontos, a titka a precizitásban rejlik. Emellett pedig hatvan millimétertől akár háromszáz milliméterig is perfekt lyukat képes fúrni a betonba, vasbetonba, de akár a falazatba is. Természetesen száraz, de nedves fúrásra is képes, hisz a gép víztömlővel és csatlakozóval is fel van szerelve. A maximális precizitás és tökéletesség érdekében a magfúrás egy különleges állvánnyal van ellátva, amely tapadókorongok segítségével pontosan rögzíthető, és így akár negyvenöt fokban is lehet vele dolgozni.

Számunkra mindig fontos a minőség, és ez látszik is a munkánkat illetően. Ha sikerült meggyőznünk, és Önnek szüksége van falfúrásra, betonfúrásra, illetve a speciális magfúrásra, akkor bátran forduljon hozzánk, és mi garantálni fogjuk a tökéletes végeredményt. Válasszon minket, hisz évek óta szem előtt tartjuk a kliensek igényeit, és ezáltal mindig elérjük az egzakt és perfekt terv kivitelezését.